Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών: Πρόταση αντιπλημμυρικής προστασίας στην Διακομματική Επιτροπή

Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών: Πρόταση αντιπλημμυρικής προστασίας  στην Διακομματική Επιτροπή

Επιστολή στην Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, κ. Ντόρα Μπακογιάννη απέστειλε ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος συνεχίζοντας τις προτάσεις του για την ανάγκη σχεδιασμού και υλοποίησης ενός προγράμματος αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής.

Ο κος Ντίνος Χαριτόπουλος

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών προτείνει την ένταξη στο πόρισμα που συντάσσει η Επιτροπή, την προτεραιότητα ενός προγράμματος ολοκληρωμένης αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής για τη θωράκιση της και ιδιαίτερα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών που έχει πληγεί περισσότερο, από τους κινδύνους μελλοντικών ακραίων καιρικών φαινομένων.

Την επιστολή του ο δήμαρχος την κοινοποίησε και στα μέλη της Επιτροπής.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις