Ο Μένιος Φουρθιώτης κατεβαίνει στις εκλογές - Δείτε το πολιτικό του γραφείο


Την απόφαση να πολιτευτεί και να βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, με στόχο τη Βουλή, πήρε ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.
Ο Φουρθιώτης που παρουσιάζει την εκπομπή του στο κανάλι Epsilon, θα κατέβει ως υποψήφιος.. βουλευτής τις επόμενες εκλογές και ήδη ετοίμασε το πολιτικό του γραφείο στο Μαρούσι, στο οποίο αναλαμβάνει ως επικεφαλής επικοινωνίας, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη.
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook, φωτογραφίες από το πολιτικό του γραφείο μαζί με τη Νανά Παλαιτσάκη.Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Φουρθιώτης είχε επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για τις ευλογίες και τις συμβουλές του... Γιατί τι υποψήφιος μπορεί να είσαι χωρίς τις ευλογίες της Εκκλησίας...

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις