Παρά την συγγνώμη προσφεύγουν στον εισαγγελέα για τη «Φωλιά των Κου Κου»


«Θα πάμε στον εισαγγελέα» η καταγγελία δεν θα σταματήσει στο ΕΣΡ προανήγγειλε το μέλος του Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ», Σίσσυ Βωβού αναφορικά με την δημόσια ομολογία.. σκόπιμης παραπλάνησης κοπέλας από δίδυμους αδελφούς την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» του Star Channel.
«Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά και τα λοιπά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Βωβού.
«Τα δύο αδέρφια δυστυχώς έχουνε μία νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βιασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βιασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.
Τέλος για την καταγγελία στο ΕΣΡ η Σίσσυ Βωβού επεσήμανε «εμείς ζητάμε να τιμωρηθούν. Πολύ καλό πράγμα η συγγνώμη να καταλάβουν το λάθος είτε επειδή το κατάλαβαν είτε για λόγους ας πούμε σκοπιμότητας. Όμως όταν υπάρχει ένα αδίκημα, και αυτό ήταν μεγάλο αδίκημα που κάνανε γιατί εξευτελίζανε τον βιασμό και τις καταγγελίες βιασμού, πρέπει να τιμωρηθούν».
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις