Καταγγελία παρενόχλησης από 22χρονη για παίκτη του ΠΑΟΚ

intime

Μία 22χρονη Αιγύπτια ελληνικής καταγωγής, κατηγορεί τον Αμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη πρίν από τρία χρόνια.

Η 22χρονη κοπέλα ζει στο Ντουμπάι και ανάρτησε στα social media κάποια από τα μηνύατα που φαίνεται να της έστειλε ο 27χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ ενώ μίλησε για την εμπειρία της και στο αιγυπτιακό albawabhnews.

Σύμφωνα με την κοπέλα, αρχικά δέχθηκε μηνύματα στο Instagram όπου και της ζήτησε να συναντηθούν. Αφού εκείνη αρνήθηκε άρχισε να την βρίζει αποκαλώντας την «σκύλα» με αποτέλεσμα εκείνη να τον μπλοκάρει.
παρενοχληση παοκ

Δεν έμεινε εκεί όμως η ιστορία καθώς η ίδια άναφέρει χαρακτηριστικά «Στη συνέχεια μού έστειλε στο Snapchat και μου ζήτησε και πάλι να συναντηθούμε στο σπίτι του. Αρνήθηκα ξανά και με ρώτησε αν έχω κάνει σεξ πρόσφατα. Απάντησα ”ναι”. Τότε με αποκάλεσε πόρνη, με μπλόκαρε εκ νέου, αλλά τον βρήκα μετά από λίγο καιρό στο Instagram και του έστειλα ένα ηχητικό μήνυμα: ”Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις ποια είμαι, έχεις κοπέλα και συνεχίζεις να μου στέλνεις μηνύματα, οπότε εγώ είμαι η πόρνη ή εσύ ο μ%#@ς;" Μετά από αυτό άρχισε να με απειλεί ότι θα πει αυτό που του είπα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Το κάνω αυτό γιατί θέλω όλα τα κορίτσια να μάθουν ποιος είναι».
παρενοχληση παοκ 2

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις