Απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού για φοιτητές, τι ισχύει για τις 72 ώρες

eurokinissi

Οι μετακινήσεις εκτός νομού απαγορεύονται αυστηρά όπως ξεκαθάρισε και ο κύριος Χαρδαλιάς και σήμερα στην ενημέρωση. Υπάρχουν και εξαιρέσεις πολύ συγκεκριμένες όπως η αποδέσμευση ακινήτου απο φοιτητές.

Οι μετακινήσεις από νομό σε νομό επιτρέπονται μέχρι στιγμής μόνο για όσους εργάζονται σε διαφορετικό νομό από αυτόν διαμένουν η και θέλουν να επισκεφτούν την μόνιμη τους κατοικία επιδεικνύωντας πάντα το Ε1 και το Ε9.

Σύμφωνα όμως με τα όσα είπε ο κύριος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση σχετικά με τους φοιτητές υπάρχει ένα «παραθυράκι» στη μετακίνηση φοιτητών που θέλουν να μετακινηθούν για να αποδεσμεύσουν ένα ακίνητο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είπε χαρακτηριστικα:

«Οι φοιτητές που επιθυμούν να μετακινηθούν για να αποδεσμεύσουν κάποιο μισθωμένο ακίνητο, θα μπορούν να το κάνουν στο πλαίσιο μετακίνησης συνολικής διάρκειας έως τριών ημερών (72 ωρών) με απαραίτητο δικαιολογητικό τη λήξη του σχετικού μισθωτηρίου από το TAXIS»

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις