Ολυμπιακός: «Έγινε φάουλ στον Σλούκα, περιμένουμε τη θέση μας στη Euroleague

intime

Ο Χρήστος Μπαφές με επίσημη δήλωση του αναφέρει πως έγινε φάουλ στον Σλούκα αναμένοντας την επίσημη θέση της Euroleague.

Έντονες διαμαρτυρίες για την τελευταία φάση του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις έχει ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να θεωρούν ότι ο Γουόκαπ έκανε φάουλ πριν κλέψει την μπάλα από τον Σλούκα.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μπαφές, με επίσημη δήλωση του τόνισε ότι υπάρχει φάουλ, ενώ πρόσθεσε ότι περιμένει την επίσημη θέση της Ευρωλίγκας για την φάση.

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας φάσης του αγώνα έχει δοθεί εντολή από το τεχνικό τιμ της Ζαλγκίρις να γίνει φάουλ. Λίγο πριν ο Γουόκαπ κινηθεί προς τον Σλουκα, ακούγεται ξεκάθαρα τώρα το φάουλ. Το φάουλ έγινε αλλά δεν καταλογίστηκε ποτέ δίνοντας στη Ζαλγκίρις τη νίκη. Αναμένουμε την επίσημη θέση της Ευρωλίγκας για τη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα».

Δείτε περισσότερα στο overfm.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις