Διαδικτυακή εκδήλωση για τα 76 χρόνια από την απελευθέρωση του Άουσβιτς

Διαδικτυακή εκδήλωση για τα 76 χρόνια από την απελευθέρωση του Άουσβιτς

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Ολοκαυτώματος στις 27 Ιανουαρίου, η Εταιρεία Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων 1941-1974 Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, οργανώνει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στις 6.30 μ.μ., διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «76 χρόνια από την Απελευθέρωση του Άουσβιτς: Ολοκαύτωμα και ιστορική μνήμη».

Στην εκδήλωση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ: «Η απελευθέρωση του Άουσβιτς από τον Κόκκινο στρατό» και θα μιλήσουν η Ρίκα Μπενβενίστε, καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, τ. πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα. Σύνδεσμος για συμμετοχή εδώ. Η εκδήλωση θα προβληθεί και από τη σελίδα της Εταιρείας Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων στο facebook.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις