Ζ. Τζηκαλάγιας: «Η κυβέρνηση στοχεύει στην αναβάθμιση του Πανεπιστημίου»

Ζ. Τζηκαλάγιας: «Η κυβέρνηση στοχεύει στην αναβάθμιση του Πανεπιστημίου»

Με τον Υφυπουργό Παιδείας και αρμόδιο για την Ανώτατη Παιδεία Άγγελο Συρίγο, επικοινώνησε ο βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, σχετικά με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ενόψει συνάντησης με την Υπουργό Παιδείας για τη συζήτηση των θεμάτων, που σχετίζονται με το υπό ψήφιση σχέδιο νόμου του υπουργείου.

«Ο κ. Συρίγος με διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση στοχεύει στην στήριξη και αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής, ο οποίος έθεσε και το ζήτημα της Αρχιτεκτονικής Σχολής. «Του εξήγησα τους λόγους για τους οποίους οι Καστοριανοί δεν εγκατέλειψαν το όνειρο της ίδρυσης Αρχιτεκτονικής Σχολής και του περιέγραψα τον άδικο τρόπο με τον οποίο η πολυαναμενόμενη από εμάς Σχολή, βρέθηκε απρόσμενα στα Ιωάννινα», αναφέρει ο κ. Τζηκαλάγιας, προσθέτοντας πως «(ο κ. Συρίγος) έδειξε να κατανοεί πως ο αρχιτεκτονικός και πολιτισμικός μας πλούτος χρειάζονταν την ύπαρξή της για την συντήρηση και ανάδειξή του».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις