Οδηγίες του Δήμου Κομοτηνής για την νέα επιδείνωση του καιρού

Οδηγίες του Δήμου Κομοτηνής για την νέα επιδείνωση του καιρού

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, από τα βορειοδυτικά. Από τις απογευματινές ώρες προβλέπεται ότι θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη και το πρωί της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου τα Δωδεκάνησα. Τοπικά αναμένονται πολύ θυελλώδεις άνεμοι, νοτιοδυτικοί στο Αιγαίο.

Επίσης, προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά τόπους αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, στα βόρεια. Από το βράδυ και ως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ακόμη και σε πεδινές περιοχές.
Επίσης, η ΕΜΥ προβλέπει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, από 6 έως 8 βαθμούς, από τις βραδινές ώρες στα βόρεια η οποία την Τετάρτη θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.

Ο Δήμος Κομοτηνής παρακινεί τους πολίτες να λάβουν υπόψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού́ για τον ασφαλή́ σχεδιασμό́ των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.emy.gr

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις