Μετεγκατάσταση υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μετεγκατάσταση υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τρεις ακόμα υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα μεταφερθούν στο νέο, μισθωμένο κτίριο της οδού Ναυπλίου, στην Τρίπολη.

Πρόκειται για τη διεύθυνση ανάπτυξης Αρκαδίας και δύο υπηρεσίες της έδρας (γενική διεύθυνση ανάπτυξης και κοινωνικής μέριμνας)

Όσον αφορά τις πιο πάνω υπηρεσίες, η διαδικασία μετεγκατάστασης θα πραγματοποιηθεί τα χρονικό διάστημα 5 – 8 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι με προηγούμενη ανάλογη απόφαση του περιφερειάρχη, είχε προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα μεταξύ 25 και 31 Ιανουαρίου για την μετεγκατάσταση, στο εν λόγω κτίριο, των Διευθύνσεων α) Αναπτυξιακού Προγραμματισμού έδρας, β) Τεχνικών ‘Εργων έδρας και γ) Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού έδρας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις