Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Η έντονη βροχόπτωση απειλεί πέντε οικισμούς

Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Η έντονη βροχόπτωση απειλεί πέντε οικισμούς

Ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν για μια ακόμη φορά τον δήμο Μαρωνείας Σαπών. Οι λεκάνες απορροής δεν μπόρεσαν να απορροφήσουν τις μεγάλες ποσότητες νερού, που έπεσαν μέσα σε λίγες ώρες, με αποτέλεσμα αναχώματα να υποχωρήσουν, ποτάμια να υπερχειλίσουν, τάφροι και γεφύρια να καλυφθούν με νερό, δρόμοι και πλατείες να  έχουν μετατραπεί σε τεράστιες λίμνες.

Τα συνεργεία του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο προσπαθούν με παρεμβάσεις να προστατέψουν τους οικισμούς του Βάκου, του Ισάλου, των Αμαράντων, του Παμφόρου και της Καλλιθέας.

Η κατάσταση χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη καθώς οι όγκοι του νερού είναι μεγάλοι και η δύναμη των ορμητικών χειμάρρων τέτοια που παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις