Τα ΝΕΑ λογόκριναν την Ακρίτα για το ίδιο θέμα για το οποίο ζητούν ελευθερία του λόγου


«Επιχείρηση φίμωσης και προληπτικής λογοκρισίας των ‘‘ΝΕΩΝ’’» έγραφε χθες η εφημερίδα και ο Δημήτρης Κανελλόπουλος (στο e-tetradio) αναρωτιέται: ποιος λογοκρίνει ποιον, αλήθεια;..Συγκεκριμένα γράφει ο δημοσιογράφος στο e-tetradio:"Τα ΝΕΑ διαμαρτύρονται για τις αγωγές Τσίπρα, καλούν και επιφανείς αρθρογράφους να τα υποστηρίξουν, τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο, και αγωνίζονται για την ελευθερία των δημοσιογράφων να γράφουν και να κρίνουν: «Αδυνατεί να κατανοήσει (σ.σ.: ο Αλέξης Τσίπρας) ότι η ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου είναι θεμελιώδες δικαίωμα, επειδή είναι το μόνο δικαίωμα που άπτεται της δημοκρατίας», σημειώνουν στο κύριο άρθρο τους.Και τονίζουν το δικαίωμά τους να αρθρογραφούν για το εξοχικό του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο, δικαίωμα που δεν μπορεί να τους το στερήσει κανένας.
Θα τρελαθούμε εντελώς; Τα ΝΕΑ δεν είναι που έκοψαν εντελώς και απροειδοποίητα το άρθρο της Ελενας Ακρίτα, όταν έγραψε για αυτό ακριβώς το εξοχικό; Πώς η εφημερίδα ζητάει ελευθερία του λόγου για ένα θέμα όταν η ίδια αυτή εφημερίδα φίμωσε μία δημοσιογράφο της; Και ποια δημοσιογράφο, ε; Ετσι την εννοούν την ελευθερία, δηλαδή; Να γράφει ο Παπαχρήστος αλλά να μη γράφει η Ακρίτα; Γελάνε και τα τσιμέντα...
Αγαπητά ΝΕΑ, δεν μιλούν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου."
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις