Γιατί άλλαξε η ώρα, ξαφνικά, στο δελτίο του Αντένα;


Απροειδοποίητα, τουλάχιστον για το τηλεοπτικό κοινό, ο Αντένα άλλαξε το Σαββατοκύριακο κατά 10 λεπτά την ώρα έναρξης του βραδινού δελτίου ειδήσεων. Άρχιζε στις 7 παρά 10 και το διήμερο η.. έναρξη μετακινήθηκε στις 7 ακριβώς, αμέσως μετά την ελληνική ταινία. Η αλλαγή έγινε χωρίς καμία αναφορά στα επίσημο ημερήσιο πρόγραμμα που δημοσιεύεται στα σάιτ . Ακόμα και στο web του Αντένα, όπου καταχωρούνται τα δελτία μετά τη μετάδοσή τους, αναφέρεται ως ώρα έναρξης η 18:40 για εκείνα του Σαββάτου (20/2) και της Κυριακής (21/2), κάτι που στην πράξη δεν έγινε (φωτό, πατήστε για μεγέθυνση).
Στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα επανόδου του Νίκου Χατζηνικολάου μετά από την καλοκαιρινή διακοπή, η ώρα έναρξης του δελτίου μετακινήθηκε κατά 40 λεπτά νωρίτερα από την προηγούμενη, δηλαδή από τις 7:30 στις 6:50. Η αλλαγή δεν ευνόησε την τηλεθέαση του δελτίου, αντίθετα συνδυάστηκε με σαφή πτώση. Ίσως τώρα στο κανάλι να επιχειρούν μερική διόρθωση εκείνης της κίνησης που στην πράξη αποδείχτηκε λανθασμένη. Θα δούμε από τη Δευτέρα αν διατηρηθεί η 7 μ.μ. και, κυρίως, αν η δεκάλεπτη αλλαγή επηρέασε τα νούμερα τηλεθέασης.- από το Harddog
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις