Σε νέες περιοχές το efood φέρνει το μίνι market στην πόρτα σας

INTIME

Το efood συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη στην Αττική επεκτείνοντας τη λειτουργία της υπηρεσίας efood market σε νέες περιοχές.

Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε πιλοτικά από την Αγία Παρασκευή ενώ μόλις σε μια εβδομάδα καλύπτει πλέον τις περιοχές Πεύκη, Δάφνη και Κολωνό, διευρύνοντας την εμβέλεια εξυπηρέτησης στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τα Βόρεια Προάστια. Οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 1.000+ προϊόντα, από σνακ και είδη περιπτέρου μέχρι φρέσκα φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά, και να τα παραλάβουν σε 25 λεπτά. Η λίστα των περιοχών εξυπηρέτησης ανανεώνεται καθημερινά με στόχο να προσφέρει σύντομα πλήρη κάλυψη σε όλη την Αττική, ενώ επόμενοι σταθμοί είναι το Παλαιό Φάληρο και το Χαλάνδρι.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις