Παύλος Χαϊκάλης: Στα χέρια του ο φάκελος καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης

Παύλος Χαϊκάλης: Στα χέρια του ο φάκελος καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης

Τουλάχιστον πέντε μαρτυρίες για σεξουαλική παρενόχληση - Θα βγει ανακοίνωση είπε ο δικηγόρος του

Στα χέρια του ηθοποιού έχει φτάσει ο φάκελος με τις καταγγελίες όπως επιβεβαιώνει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Παύλου Χαϊκάλη, Μανώλης Τρουλης,προσθέτοντας μάλιστα οτι θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την πορεία των υποθέσεων που προσάπτονται στον καταγγελλόμενο.

Ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και πρώην υφυπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει τουλάχιστον πέντε μαρτυρίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι υποθέσεις των καταγγελίών απο το χώρο του θεάματος απο οτι φαίνεται είναι αρκετές καιως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας αρκετοί δικηγόροι πέρασαν το κατώφλι του Σωματείου να παραλάβουν τους επίμαχους φακέλους, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν καταγγελίες για αρκετά πρόσωπα.

Εν τω μεταξύ, επιστολή διαμαρτυρίας, με την οποία επιφυλάσσεται για τα νόμιμα δικαιώματά του, έστειλε στο ΣΕΗ ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης καταγγέλλοντας τη στοχοποίησή του σε ανακοίνωση του Σωματείου.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις