Βούλιαξαν στο χιόνι! Πόσες χιλιάδες φύλλα έχασαν οι εφημερίδες


Η απώλεια φύλλων ήταν τεράστια για τις εφημερίδες τις δύο πρώτες ημέρες του χιονιού και ιδιαίτερα την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, ημέρα που η χιονόπτωση ήταν η εντονότερη των τελευταίων δεκαετιών.. Σε αυτήν χάθηκαν συνολικά, για όλες τις εφημερίδες των οποίων οι κυκλοφορίες δημοσιοποιούνται, 26.830 φύλλα σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά:
Η πτώση των πολιτικών εφημερίδων ήταν πάνω από 50% και για την ακρίβεια 53% για εκείνες που αναφέρονται ως «πρωινές» (Star, Ριζοσπάστης, Αυγή, Λόγος) και 54% για τις λεγόμενες «απογευματινές» (Τα Νέα, Εφημερίδα των Συντακτών, Ελεύθερος Τύπος, Ελεύθερη Ώρα). Σε απόλυτους αριθμούς οι πρωινές έχασαν 3.200 φύλλα και οι απογευματινές 12.820.
Την ίδια ημέρα, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, οι αθλητικές εφημερίδες, των οποίων δημοσιεύονται οι κυκλοφορίες, έχασαν συνολικά 3.770 φύλλα. Η πτώση έφτασε σε ποσοστό 50%. - περισσότερα στο Harddog EΔΩ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις