Έρχονται από τη Γερμανία να εμβολιαστούν στην Ελλάδα!

Έλληνες ομογενείς της Γερμανίας έρχονται στην Ελλάδα για να εμβολιαστούν! Την πληροφορία έδωσε ο Παντελής Βαλασόπουλος μιλώντας σε εκπομπή τού Αθήνα 9.84. Εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει επειδή ο εμβολιασμός στη Γερμανία προχωρά με αργό ρυθμό, ενώ υπάρχουν παράπονα από τους πολίτες και το σύστημα έχει προβλήματα. Σε άλλα κρατίδια, όπως της Βαυαρίας, η ειδοποίηση των πολιτών για εμβολιασμό γίνεται με sms, όπως στην Ελλάδα, αλλά στο Βερολίνο ειδοποιούνται με επιστολές μέσω ταχυδρομείου!

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, πολλοί Έλληνες ηλικίας 60+, ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να εμβολιαστούν πιο γρήγορα, αν συμπληρώνουν τις προϋποθέσεις για το δικαίωμα εμβολιασμού.

Ακόμα στη Γερμανία\, σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος που ζει στο Βερολίνο, υπάρχει δυσπιστία για το εμβόλιο της AstraZeneca και δύο στους τρεις που είναι προγραμματισμένοι να εμβολιαστούν με αυτό, δεν πάνε να το κάνουν. Από τον λαϊκό Τύπο, όπως την Bild, ασκήθηκε πίεση στην Άντζελα Μέρκελ να εμβολιαστεί για να δώσει το παράδειγμα, αλλά εκείνη απάντησε ότι θα κάνει το εμβόλιο όταν θα έρθει η σειρά της και ότι προηγούνται αυτοί που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Γενικά, ο προγραμματισμός για τους πολιτικούς είναι πολύ πίσω χρόνικά, σύμφωνα με τον Παντελή Βαλασόπουλο. 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις