Γ. Γεωργαντάς: Προτεραιότητα να δοθούν τεχνικές λύσεις για το λιανεμπόριο (video)

Τεχνικές λύσεις για τη λειτουργία του λιανεμπορίου εξετάζει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης μόλις δώσουν οι λοιμωξιολόγοι το “πράσινο φως” για το άνοιγμα του. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “…από τις έξι” ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς το ζητούμενο είναι το άνοιγμα του λιανεμπορίου αλλά να δίνεται και ο αναγκαίος χρόνος για τις αγορές των πολιτών από τα καταστήματα.

Σχετικά με την εξέλιξη του εμβολιασμού των πολιτών, ο κ. Γεωργαντάς ανέφερε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εμβολιαστεί συνολικά 825.000 πολίτες, ενώ 280.000 έχουν κάνει και τις δύο δόσεις των εμβολίων.
Αναφορικά με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τόνισε ότι είναι το “διαβατήριο” για όσους θέλουν να ταξιδέψουν καθώς δεν χρειάζεται να κάνουν τεστ 72 ώρες πριν ή να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα όταν φτάσουν στον προορισμό τους.

www.ert.gr

Το άρθρο Γ. Γεωργαντάς: Προτεραιότητα να δοθούν τεχνικές λύσεις για το λιανεμπόριο (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις