Η Έλενα Τζώρτζη ρίχνει βόμβα για γνωστό ηθοποιό: Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο, είναι αισχρός τσόγλανος

INTIME

Την εμπειρία της από τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη μοιράστηκε με τους φίλους της στο Facebook η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη.

Για τα όσα έζησε τη μοναδική φορά που συνεργάστηκε με γνωστό ηθοποιό μίλησε η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη. Η ηθοποιός δεν «χαρίζεται» και τον χαρακτηρίζει “γλίτσα”, “τσόγλανο” ενώ περιγράφει την συμπεριφορά του στη μοναδική παράσταση που συνεργάστηκαν.

«Αντε  να πω και γω τον πόνο μου για τον γλίτσα.

Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσόγλανος. Την μία και μοναδική φορά που παίξαμε μαζί, από την ανάγνωση μέχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση, όποτε μιλούσα, με πολύ έμβαση, έκανε πως αυτό μαδάει το π@#%ί του δείχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση στο κοινό».

Υπονοώντας βέβαιως και σαφώς πως ως ηθοποιός ήμουν για να μαδάει το μ*&^%ί του. Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στον παράνοιά του (όπου έβαλε τα κλάματα ως κλασικός χέστης, με πήρε αγκαλιά και μου ζητούσε συγγνώμη) βγήκε και με κατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη σεβασμού απέναντί του, την οποία απαιτούσε μάλιστα, διότι μια κάποια ηθοποιός προσπάθθησε να αποκαθηλώσει το ΕΙΔΩΛΟ.

Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά! Καίει εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα και φτάνει τους ανθρώπους τελικά στην σχιζοφρένεια.

Οπως ακουω τωρα και τυχερη σταθηκα. Γιατι θα μπορουσα να ειχα κανει φονο».

Δείτε το post:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις