Αττική: Ακόμη 7 ημέρες lockdown εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι – Συζήτηση για “κόκκινες” περιοχές

Συνεδριάζει από τις 10 το πρωί η ολομέλεια της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας που εξετάζει τα επιδημιολογικά δεδομένα ιδίως της Αττικής, καθώς και την παράταση του lockdown που θεωρείται βέβαιη για τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση το άνοιγμα θα είναι σταδιακό και υπο προϋποθέσεις αναφέρουν οι πληροφορίες. Είναι σαφές πλέον ότι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται υψηλός αριθμός κρουσμάτων και εκτιμάται ότι χρειάζεται χρονος τουλάχιστον δύο εβδομάδων για να υπάρξει αποσυμπίεση στο σύστημα Υγείας.

Ρεπορτάζ: Σμαράγδα Αγορογιάννη

www.ert.gr

Το άρθρο Αττική: Ακόμη 7 ημέρες lockdown εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι – Συζήτηση για “κόκκινες” περιοχές εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις