ΝΔ: Αναστολή κομματικής ιδιότητας για δύο στελέχη της Θεσσαλονίκης

Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργου Στεργίου, αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Τα δυο κομματικά στελέχη φέρονται να έκαναν εμβόλιο για τον κορονοϊό πριν τη σειρά τους.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάλλαξε των καθηκόντων της την αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Ακριτίδου και κάλεσε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, κ. Τσαβλή, να υποβάλει την παραίτησή του στο σώμα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “ο  κ. Ζέρβας τους ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά τους, όμως, λόγοι ηθικής τάξης, δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης”.

Σχετικό Άρθρο: Παράτυπο εμβολιασμό «γαλάζιων» στελεχών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

www.ert.gr

Το άρθρο ΝΔ: Αναστολή κομματικής ιδιότητας για δύο στελέχη της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις