Έξαψη στα Παραπολιτικά

«ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ»

Σε ποιο ραδιοφωνικό κανάλι ακούγεται περισσότερο η Έξαψη; Ευκολάκι… Στο Παραπολιτικά fm 90,1. Ακούστηκε σε εκπομπή (και) με πολιτιστικό περιεχόμενο, συνοδευόμενο με επίκαιρο σχόλιο της κυρίας που την παρουσιάζει. 
-Με τη νίκη μας στο Αϊντχόφεν, πώς να  μην έχουμε έξαψη, είπε όταν τελείωσε το τραγούδι (συνήθως σε πρώτο πληθυντικό μιλάς για τον Ολυμπιακό άμα δουλεύεις στα Παραπολιτικά).

Αμέσως παρουσίασε την επόμενη καλεσμένη της που ήταν εικαστικός, και σχετικά με αυτήν την ιδιότητά της θα συζητούσαν. Ζήτησε συγγνώμη που δεν έβαλε ένα τραγούδι ταιριαστό με την τέχνη, αλλά βρήκε τη δικαιολογία: «Και ο Ολυμπιακός τέχνη είναι».

Το όνομα της κυρίας που παρουσιάζει την εκπομπή (ενδιαφέρουσα κατά τα άλλα, για να τα λέμε όλα), Ντέπυ Γκολεμά, γνωστή για τα φιλοολυμπιακά της αισθήματα. Η στήλη της στο Φως το Σπορ ήταν αγαπημένη του «κυρίου Θόδωρου»· του Θεόδωρου Νικολαΐδη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις