Γιώργος Γιαννόπουλος: «Με έχουν πλησιάσει γυναίκες για να τις βοηθήσω επαγγελματικά» (vid)

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Με έχουν πλησιάσει γυναίκες για να τις βοηθήσω επαγγελματικά» (vid)

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Love it» για την καραντίνα και πώς τη βιώνει στην Καλαμάτα ενώ εξομολογήθηκε ότι τον έχουν προσεγγίσει γυναίκες για της βοηθήσει επαγγελματικά. 

«Στους ανθρώπους με ενοχλεί η χαζομάρα. Λένε τώρα για τον κορονοϊό και πρέπει να μάθουν ότι η επιστήμη πήγε μπροστά τον πλανήτη. Είμαστε όλοι υποψήφια θύματα. Το έχουμε καταλάβει; Δεν έχω τσακωθεί. Έχω βάλει χέρι σε αυτούς που δεν φοράνε μάσκα στον δρόμο. Και πριν από τον κορονοϊό έχω κάνει παρατήρηση σε μια γυναίκα που μύριζε η μασχάλη της στο Μετρό».

Τι του λείπει αυτή την εποχή της καραντίνας και των αποστάσεων; «Μου λείπει η παράσταση. Δεν μου λείπει η αγκαλιά, να βγω από το καμαρίνι και να με αγκαλιάζουν 5.000, να σε αγκαλιάζει ο άλλος με την ιδρωτίλα του».

Στο παρελθόν εξομολογήθηκε ότι γυναίκες τον πλησίασαν για να τις βοηθήσει: «Εννοείται ότι με έχουν προσεγγίσει γυναίκες για να τις βοηθήσω επαγγελματικά. Δεν λέω ότι είμαι ωραίος άνδρας, αλλά έχει συμβεί».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις