Κανάκης: «Το αγόρι μας είναι θετικό και θα μείνει σπίτι»


                         Με κορονοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα

«Το αγόρι μας είναι θετικό, θα μείνει σπίτι και εμείς θα είμαστε όλοι μαζί του», είπε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» την Τρίτη (2/3), η οποία πραγματοποιείται.. από τη Δευτέρα (01/03) με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να βρίσκεται εκτός στούντιο.
Όπως έγινε γνωστό, το μέλος της τετράδας του «Ράδιο Αρβύλα», ήρθε το Σαββατοκύριακο σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Στην εκπομπή της Τρίτης, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι τελικά ο καλός φίλος του και συνεργάτης βρέθηκε θετικός στην Covid-19, ύστερα από μοριακό τεστ στο οποίο υπεβλήθη. Ο δημοσιογράφος, θα πρέπει να τεθεί στην απαραίτητη καραντίνα στο σπίτι του, επικοινωνώντας με τους συναδέλφους του μέσω κάμερας.
«Μπορεί να μην είναι εδώ και τελικά δεν θα είναι εδώ για λίγο καιρό, σίγουρα γι’ αυτή την εβδομάδα. Το αγόρι μας είναι θετικό, θα μείνει σπίτι και εμείς θα είμαστε όλοι μαζί του. Να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί, να προφυλάξει τον εαυτό του και τους υπόλοιπους… Οπότε δεν θα βρίσκεται στο στούντιο του Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης» ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη.
Σε ζωντανή σύνδεση που είχαν μαζί του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε τα όσα ειπώθηκαν, ενώ ανέφερε ότι δεν διαθέτει ιδιαίτερα συμπτώματα από τον ιό.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις