Εκπαιδεύοντας την Αριστοτελία


Η πρώτη ανακοίνωση μετά την παραίτηση Ταραντίλη την Κυριακή το μεσημέρι έλεγε πως η Αριστοτελία Πελώνη, μέχρι πρότινος αναπληρώτρια, θα εκτελεί «χρέη εκπροσώπου», αφήνοντας..

ερμηνεία για κάτι προσωρινό. Το βράδυ της Κυριακής το δελτίο για την ανακοίνωση του μπρίφινγκ της Δευτέρας έλεγε πως θα γίνει «από την αν. εκπρόσωπο», μία διατύπωση που λίγο μετά διορθώθηκε καθώς εστάλη νέο μέιλ που ανέφερε «από την εκτελούσα χρέη εκπροσώπου». Το παιχνίδι με τις λέξεις σταμάτησε χθες Δευτέρα, όταν η ανακοίνωση του μπρίφινγκ έλεγε πως θα γίνει «από την κυβερνητική εκπρόσωπο». Ερωτηθείσα, μάλιστα, σχετικά η κ. Πελώνη είπε πως προφανώς και έχει αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπου.
***
Το Μαξίμου μετά το κάψιμο στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι και δεν θέλει σε καμία περίπτωση ένα νέο μπρος-πίσω με τα καθήκοντα του εκπροσώπου. Στο πλαίσιο αυτό κρατήθηκε «χαμηλά η μπάλα», με την Πελώνη να αναλαμβάνει καθήκοντα, χωρίς πάντως να έχει ορκιστεί υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ. Λογικά αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζεται πως η μέχρι πρότινος αναπληρώτρια έχει ήδη περάσει από τη βάσανο της ενημέρωσης των συντακτών, ενώ έφερε με επιτυχία εις πέρας δύο δύσκολα μπρίφινγκ, αυτό μετά την Ικαρία αλλά και μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης Λιγνάδη.

Θεωρείο / Καθημερινή

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις