Ποιος (πρώην) διευθυντής μεγάλης εφημερίδας, γράφει τους λόγους του Μητσοτάκη


Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν τους λείπουν οι δημοσιογράφοι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκεντρώσει πολλούς δίπλα του και μαλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν διατελέσει και διευθυντές σε..

μεγάλες εφημερίδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διευθυντής της πάλαι ποτέ ένδοξης «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», Γιάννης Βλαστάρης που κατοικοεδρεύει πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με την Καθημερινή ο Μητσοτάκης σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα εμπιστεύεται πλήρως την κρίση του Βλαστάρη ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο λογογράφος του. Και μάλιστα ο δημοσιογράφος είναι ο τελευταίος του οποίου τη γνώμη ζητάει ο Μητσοτάκης προτού πάρει μια κρίσιμη απόφαση.
Η «Καθημερινή» γράφει συγκεκριμένα σε παραπολιτικό σχόλιό της:
"Οταν εμπιστεύεσαι σε κάποιον να γράφει τις ομιλίες σου, σημαίνει πως του εμπιστεύεσαι το πιο σημαντικό όλων: την πολιτική σου καριέρα. Συνεπώς δεν μου κάνει εντύπωση η πληροφορία πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πλην των λόγων του, σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα εμπιστεύεται πλήρως την κρίση του Γιάννη Βλαστάρη. Και είναι ο τελευταίος που ρωτάει προτού πάρει μια κρίσιμη απόφαση."

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις