Καταγγελίες για κακουργήματα για τρεις γνωστούς ηθοποιούς στον φάκελο που παρέδωσε ο Τσαρούχας στην Εισαγγελία

Καταγγελίες για κακουργήματα για τρεις γνωστούς ηθοποιούς στον φάκελο που παρέδωσε ο Τσαρούχας στην Εισαγγελία

Στα χέρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών βρίσκονται από χθες, 2/3 τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας εκ μέρους του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης.

Ο φάκελος που κατετέθη περιείχε 18 νέες καταγγελίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται καταγγελίες σε βαθμό κακουργήματος για τρεις ηθοποιούς που έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τη δημοσιότητα.

Προτεραιότητα αποτελεί ο έλεγχος για το εάν έχουν παραγραφεί τα εν λόγω αδικήματα. Για όσα δεν έχουν παραγραφεί οι εισαγγελείς θα καλέσουν τους ηθοποιούς που έκαναν τις καταγγελίες κατά συναδέλφων τους ώστε να καταθέσουν για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε άσκηση ποινικών διώξεων.

Μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις και για την υπόθεση του ηθοποιού που καταγγέλθηκε από τον Δ. Άνθη για βιασμό.

Ήδη μάλιστα στο πλαίσιο της προανάκρισης ο καταγγελλόμενος ηθοποιός έχει καταθέσει ότι αρνείται το αδίκημα του βιασμού που του αποδίδεται κάνοντας λόγο για συναινετική σεξουαλική πράξη με τον μηνυτή.
Παράλληλα, οι εισαγγελικές αρχές ερευνούν και άλλους φακέλους που περιλαμβάνουν καταγγελίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις