Ανακοινώνονται αλλαγές και στην απαγόρευση κυκλοφορίας

INTIME

Το σκληρό lockdown είναι προ των πυλών με κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους να ανακοινώνουν την απόφασή τους εντός της ημέρας. Πέρα από τις αλλαγές στον κωδικό 6 του 13033, αλλαγές έρχονται και και στην απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ένα μέτρο που εξετάζεται είναι ο κωδικός 6 στο 13033 να ισχύει μόνο για μετακινήσεις με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο. Αποδεδειγμένα, εδώ και μήνες πολίτες όλης της χώρας, χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο κωδικό πήγαιναν σε φίλους και συγγενείς και όχι για σωματική άσκηση.

Μία τέτοια απόφαση εκτιμάται ότι θα περιοριστεί σημαντικά η κινητικότητα των πολιτών. Παράλληλα, εξετάζεται να καταργηθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα στις 6 το απόγευμα και να επανέλθει στις 9 το βράδυ, δηλαδή όπως και τις καθημερινές.

Στο μικροσκόπιο και ο κωδικός «4» για παροχή βοήθειας σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Οι έλεγχοι θα είναι πιο αυστηροί και σε αυτή την περίπτωση, με στόχο να περιοριστούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις