Αίτημα διακοπής της ποινής Κουφοντίνα θα καταθέσει η συνήγορος του

Αίτημα για διακοπή της ποινής του Δημήτρη Κουφοντίνα θα καταθέσει στο Πρωτοδικείο Λαμίας η συνήγορός του, Ιωάννα Κούρτοβικ.

Εάν γίνει δεκτό από το δικαστήριο θα δώσει τη δυνατότητα στον κρατούμενο να μεταφερθεί, σε νοσοκομείο όπου μπορεί να του προσφερθεί καλύτερη περίθαλψη και κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται οριακή έπειτα από 55 ημέρες απεργίας πείνας και περίπου 10 δίψας.

Η κ. Κουρτοβικ ζήτησε επίσης την παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, προκειμένου να υπάρξει την ύστατη στιγμή λύση στο θέμα μεταγωγής του.

Δεν αναγκάζει η κυβέρνηση τον καταδικασμένο για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα να συνεχίσει την απεργία πείνας. Μπορεί να χρησιμοποιήσει ένδικα μέσα, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελεία Πελώνη

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα (91,1/105,5 FM)

www.ertnews.gr

Το άρθρο Αίτημα διακοπής της ποινής Κουφοντίνα θα καταθέσει η συνήγορος του εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις