“Προορισμός: Ταξίδι!” Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Kosmos 93,6 “ταξιδεύουν” στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης

Από την Πέμπτη 04 έως την Κυριακή 14 Μαρτίου το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Kosmos 93,6 βγάζουν κωδικό…θέασης για το πλούσιο πρόγραμμα του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης επιστρέφει online και παρουσιάζει τα καλύτερα ντοκιμαντέρ από ολόκληρο τον κόσμο, ένα συναρπαστικό αφιέρωμα και τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες τεκμηρίωσης για παιδιά και νέους. Συνολικά 50 ντοκιμαντέρ θα προβληθούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Φεστιβάλ [online.filmfestival.gr].

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Kosmos 93,6 στηρίζοντας τον θεσμό παρουσιάζουν καθημερινά, από τις 4 ως τις 14 Μαρτίου, τα τελευταία νέα του Φεστιβάλ στις εκπομπές τους, με αναφορές στο πλούσιο πρόγραμμα, τα ειδικά αφιερώματα και τις νέες θεματικές που εγκαινιάζονται φέτος.

Επίσης τόσο μέσα από τις εκπομπές αλλά και τις σελίδες των μουσικών ραδιοφώνων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης [Δεύτερο Πρόγραμμα facebook και Instagram] [Kosmos 93,6 facebook και Instagram] οι ακροάτριες και οι ακροατές θα μπορούν να κερδίσουν κωδικούς για να δουν το ντοκιμαντέρ ή τα ντοκιμαντέρ της επιλογής τους δωρεάν.

Συντονιστείτε με το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Κόσμος 93,6.

Προορισμός: Ταξίδι!

https://www.ert.gr/wp-content/uploads/2021/03/Deftero_Kosmos_23rdTDF.mp4

Το άρθρο “Προορισμός: Ταξίδι!” Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Kosmos 93,6 “ταξιδεύουν” στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις