Αλέξης Κούγιας: Ποιος είναι ο Καπουτζίδης για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του;

Screenshot

Νέες δηλώσεις έκανε ο γνωστός πονικολόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη, όταν βρέθηκε πριν απο λίγο στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει αναφορές εναντίον των εισαγγελέων, της ανακρίτριας και του δικαστικού συμβουλίου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι κάμερες, όπως ήταν αναμενόμενο περίμεναν τον Κούγια έξω από τον Άρειο Πάγο για να του κάνουν ερωτήσεις και μια απο αυτές είχε να κάνει με τις αναφορές του κ. Κούγια στον Γιώργο Καπουτζίδη, προκαλώντας τα παρακάτω σχόλια.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ μαζί του; Ο κ.Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν γιατί κάποιοι, μια δυσφήμισή μου από τον Λαζόπουλο για έναν τραυματισμό μου από μπράβο, που υπάρχει σχετική δικογραφία το παρουσίασαν ως τακουνιά. Είναι κάτι που διαρρέει πολλά χρόνια ο Λαζόπουλος και η παρέα του και είναι ψέμα. Είναι τραυματισμός μου από μπράβους» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Και συνέχισε: «Τη φωτογραφία αυτή ανάρτησε ο κ.Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς που έχουμε επιλέξει να ζούμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από την ομοφυλοφιλία, διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να κάνουμε οικογένεια, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας».

Στο τέλος αναφέρθηκε στην εκπομπή που είδε τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Απ’ ότι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, δεν τον έχω δει κάπου να παίζει, δεν τον έχω δει στο θέατρο ή κάποια εκπομπή του. Τυχαία τον είδα ένα Σάββατο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου να κοιτάζεται με τον ερωτικό του σύντροφο, να αλληλοαφιερώνουν τραγούδια και να διατυμπανίζουν έναν άλλον τρόπο ζωής που εμένα δε με εκφράζει. Έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν και άλλαξα κανάλι. Δικαίωμά του είναι και το σέβομαι, όπως και δικαίωμά μου είναι να επιλέγω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε εδώ τις σχετικές δηλώσεις μετά το 3ο λεπτό

{https://www.youtube.com/watch?v=KPfORjmd_nc&feature=emb_imp_woyt}

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις