«Οι ηθοποιοί… τραγουδάνε;» κάθε Κυριακή στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς εμπλουτίζει τη «Ζώνη των Καλλιτεχνών» του Δεύτερου (Από Δευτέρα ως Κυριακή στις 18:00) με μια πρωτότυπη εκπομπή γεμάτη μουσική και τραγούδια κυρίως από το θέατρο, από την Κυριακή 07 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 6 το απόγευμα.

Μια εκπομπή για τραγούδια που γράφτηκαν για να ακουστούν σε επιθεωρήσεις, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Τραγουδήθηκαν από ηθοποιούς  και δεν ξανακούστηκαν! Άλλα πάλι τραγουδήθηκαν και έγιναν σουξέ, ξεπερνώντας το γεγονός για το οποίο γράφτηκαν, δηλαδή ξεπέρασαν την ίδια την παράσταση.  Άλλα έσβησαν μαζί με τα φώτα.

Ηθοποιός δεν σημαίνει ότι είσαι τραγουδιστής. Είσαι όμως «και» τραγουδιστής.  Αυτό το «και» θέλει να κρατήσει και να τονίσει η εκπομπή. Θα ακούμε τραγούδια πρωτότυπα ή διασκευές γνωστών τραγουδιών που δημιουργήθηκαν για να «ντύσουν» επιθεωρησιακά νούμερα, καθώς και ανέκδοτο υλικό από το πλούσιο προσωπικό αρχείο του Δημήτρη Πιατά αλλά και φίλων του, που του το εμπιστεύτηκαν.

Η Τέχνη του εφήμερου. Μια εκπομπή κόντρα στη λήθη, για τη μνήμη. Η αυλαία ανοίγει!Το άρθρο «Οι ηθοποιοί… τραγουδάνε;» κάθε Κυριακή στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις