Η εξομολόγηση της Δόμνας Μιχαηλίδου για τον δεσμό της «εκτός Αθηνών»

INTIME

Για τη σχέση της με τον σύντροφό της που βρίσκεται εκτός Αθηνών μίλησε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Για τη σχέση της με τον σύντροφό της, μίλησε μεταξύ άλλων στο OK η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η υφυπουργός μπορεί να μην αποκάλυψε το όνομα του συντρόφου της, παραδέχτηκε όμως πως «Είμαι σε μία σχέση που δεν είναι στην Αθήνα. Θα ήταν όμως εξίσου δύσκολο αν ήμασταν και οι δύο στην ίδια πόλη, δεδομένου του φόρτου εργασίας».

Ερωτώμενη σχετικά με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ο ιδανικός για εκείνη σύντροφος, δήλωσε «Σίγουρα να έχει υπομονή, ουσιαστική παιδεία, μόρφωση και πολύ χιούμορ! Χωρίς χιούμορ δεν βγαίνει η ζωή», αναφέρει.

«Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια, δεν θέλω να συνεχίσω την ζωή μου μόνη. Δεν υπάρχει άγχος του χρόνου, ούτε κάποια πίεση από την οικογένειά μου», τόνισε η Δόμνα Μιχαηλίδου ενώ για το αν μπορούν να συνδυαστούν καριέρα και οικογένεια σημείωσε: «Αν από τη θέση της υφυπουργού Εργασίας θεωρούσα ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο, θα ήμουν σίγουρα πολιτικά αποτυχημένη».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις