Άλλαξε χέρια η «Ναυτεμπορική» - Συνέλευση των δημοσιογράφων


Να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας
Μετά από 96 χρόνια κυκλοφορίας η ιστορική εφημερίδα «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» άλλαξε ιδιοκτησία. Σήμερα διεξήχθη ο πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας από την ειδική.. διαχείριση και η ακίνητη και κινητή περιουσία της «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ» περιήλθαν στην εταιρεία “CAIRO ESTATE” ενώ η εφημερίδα, το site και το πιεστήριο, μαζί με τις εγκαταστάσεις τους, στην Κυπριακή εταιρεία “Zofrank”.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παραμένει σταθερά δίπλα στους εργαζόμενους και η Νομική Υπηρεσία στη διάθεσή τους, προκειμένου να διασφαλιστούν στο ακέραιο όλα τα εργασιακά τους δικαιώματα.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί αύριο στις 12.30 μ.μ. σε διαδικτυακή συνέλευση τους δημοσιογράφους – μέλη της ΕΣΗΕΑ και μη και εντός των επόμενων ημερών θα επιδιώξει συνάντηση με τους εκπροσώπους της εταιρείας προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις