Ποιος διευθυντής σύνταξης προστέθηκε στους μετακλητούς της κυβέρνησης


Eνας ακόμη δημοσιογράφος προστέθηκε στους μετακλητούς υπαλλήλους της κυβέρνησης. Ο συγκεκριμένος διορίστηκε από τη Σοφία Νικολάου, τη γενική γραμματέα Αντιεγκληματικής.. Πολιτικής. Πρόκειται για τον διευθυντή σύνταξης του in.gr Βασίλη Κανέλλη, ο οποίος παραμένει κανονικά και στο στελεχιακό δυναμικό του ομίλου Μαρινάκη, ενώ γράφει επίσης στα «Νέα» και το «Βήμα».
Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η «Εφημερίδα των Συντακτών», υπάρχει πράξη δημοσιευμένη στις 3/3/2021 στο «Διαύγεια», σύμφωνα με την οποία «διορίζεται ο Βασίλειος Κανέλλης […] σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, κατηγορίας ΠΕ με Μ.Κ. 13ο, στο Ιδιαίτερο Γραφείο της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σοφίας Νικολάου, από 1/2/2021». Η απόφαση φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
- διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ που υπογράφουν οι Αντα Ψαρρά και Γιώτα Τέσση στην Εφημερίδα των Συντακτών ΕΔΩ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις