Άγγελος Μπράτης: Η μητέρα του σε ρόλο μοντέλου, φωτογραφίζεται για τη νέα κολεξιόν του (εικόνες)

INSTAGRAM

Ο Άγγελος Μπράτης φωτογραφίζει τη μητέρα του ως μοντέλο για τη νέα του κολεξιόν. Ο Ελληνας σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM αποφάσισε να κάνει μοντέλα για την καλοκαιρινή κολεξιόν του απλές γυναίκες από τα Τζουμέρκα, μεταξύ αυτών και τη μητέρα του, Έλλη.

Η μητέρα του και άλλες συγχωριανές της από τα Τζουμέρκα πόζαραν ως μοντέλα στον φακό του Άγγελου Μπράτη, φορώντας κομμάτια του.

{https://www.instagram.com/p/CNW_VwDFMov/?utm_source=ig_web_button_share_...}

Η κυρία Έλλη Μπράτη μαζί με άλλες δύο συγχωριανές της φόρεσαν μαντήλια από την καλοκαιρινή συλλογή του σχεδιαστή με φόντο την φύση και είναι υπέροχες.

{https://www.instagram.com/p/CNXbOhHFSSa/?utm_source=ig_web_button_share_...}

{https://www.instagram.com/p/CNXy2IGFg-D/?utm_source=ig_web_button_share_...}

Ο Άγγελος Μπράτης, με οικογενειακές ρίζες από τα Τζουμέρκα, γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στην περιοχή του Ελληνικού στην Αθήνα. Κατάλαβε από την ηλικία των 7 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας, ενώ πήρε το μικρόβιο από την μητέρα του που είναι μοδίστρα.

Οπως έχει ο ίδιος αποκαλύψει, η κυρία Ελλη Μπράτη ήταν η πρώτη μοδίστρα του ατελιέ του, η οποία ήταν και η πρώτη μοδίστρα που τον εμπιστεύτηκε και πίστεψε σε αυτό που ήθελε να κάνει.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις