Καταγγελία από το ThePressProject για ύβρεις και απειλητικά μηνύματα


Εκστρατεία ύβρεων και απειλητικών μηνυμάτων κατά της ιστοσελίδες, αλλά και κατά αναγνωστών της καταγγέλλει το ThePressProject, επισημαίνοντας ότι έχει ήδη απευθυνθεί στην Διεύθυνση Δίωξης.. Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Στην ανακοίνωση το Press Project κάνει λόγο για λογαριασμούς που φαίνονται ψεύτικοι, δεν εμφανίζουν καμία δραστηριότητα και έχουν μηδενικούς ακόλουθους, όμως από τους λογαριασμούς αυτούς αποστέλλονται μηνύματα με απειλές για βία και βιασμού, ενώ συνοδεύονται από χυδαίες φωτογραφίες.
Τα μηνύματα αποστέλλονται εδώ και εβδομάδες, ενώ το περιεχόμενό τους περιλαμβάνει μια σειρά θεμάτων ή θεωριών συνωμοσίας, προτού γίνουν προσβλητικά και απειλητικά.
Διαβάστε την ανακοίνωση του The Press Project ΕΔΩ.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις