Νέα καταγγελία ξυλοδαρμού γυναίκας από αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)

Νέα καταγγελία ξυλοδαρμού γυναίκας από αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)

Ένα ακόμα περιστατικό αστυνομικής βίας σε βάρος πολίτη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη αποκαλύπτεται, καθώς το ίδιο το θύμα, μια γυναίκα, κατέθεσε οπτικό υλικό από την επίθεση άνδρα της ομάδας ΔΡΑΣΗ, όπου φαίνεται να τη χτυπάει και να της τραβάει τα μαλλιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, πρόκειται για νέο υλικό το οποίο προέκυψε στο πλαίσιο εξέτασης του περιστατικού με τον ξυλοδαρμό νεαρού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ, όταν ένας από αυτούς τον παρέσυρε με το μηχανάκι του.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι πέρα από την παράσυρση δέχθηκε στη συνέχεια χτυπήματα με αστυνομική ράβδο στο κεφάλι από αστυνομικό της ίδιας ομάδας. Για το περιστατικό κλήθηκε να καταθέσει και φίλη του, που επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός δέχθηκε χτυπήματα από αστυνομικούς.

Όμως και η ίδια κατέθεσε ότι δέχθηκε επίθεση από τους αστυνομικούς, με χτυπήματα και βρισιές.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ίδια κατέθεσε οπτικό υλικό στο οποίο φαίνεται αστυνομικός να την χτυπάει με χέρια και πόδια και να την τραβάει από τα μαλλιά.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η ΕΛΑΣ εξετάζει το οπτικό υλικό και επεκτείνει την έρευνα σε μεγαλύτερη ομάδα αστυνομικών.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις