Ες αύριον τα σπουδαία | Μάριος Γιαννάκου , Κυνηγώντας το αδύνατο

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, ο Μάριος Γιαννάκου ήταν ένας φοιτητής, υπέρβαρος και καπνιστής, ώσπου τα πάντα άλλαξαν μέσα του, όταν είδε ένα στενό του φίλο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ξεκίνησε το τρέξιμο, έχασε βάρος και σήμερα είναι αθλητής υπεραποστάσεων και εξερευνητής, εμπνέοντας χιλιάδες κόσμο και ενθαρρύνοντάς τους να αλλάξουν τρόπο ζωής.

Τον Φεβρουάριο του 2018, έγινε 1 από τα 14 άτομα στον κόσμο που τερμάτισαν με τα πόδια τον αγώνα 150 χιλιομέτρων στην Αρκτική και τον Δεκέμβριο του 2018 έσπασε το παγκόσμιο ηλικιακό ρεκόρ στον μεγαλύτερο αγώνα ερήμου στον κόσμο, μήκους 270 χιλιομέτρων.

Τον Οκτώβριο του 2020, ανέβασε στην κορυφή του Ολύμπου την Ελευθερία Τόσιου -κουβαλώντας την στην πλάτη με ένα ειδικά τροποποιημένο σακίδιο- υπενθυμίζοντάς μας ότι τίποτα δεν μπορεί να λυγίσει τα όρια της ανθρώπινης ψυχής.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Μαρία Γιαννούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Στέλιος Πίσσας
Ηχοληψία: Πάνος Παπαδημητρίου
Μοντάζ: Νίκος Δαλέζιος, Ευτυχία Ιωσηφίδου
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Πρίντεζης
Οργάνωση Παραγωγής: Παναγιώτης Σκορδίλης

Η υλοποίηση της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες Αύριον Τα Σπουδαία- Πορτραίτα του Αύριο» για την ΕΡΤ, έγινε από την “SEE-Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών”Το άρθρο Ες αύριον τα σπουδαία | Μάριος Γιαννάκου , Κυνηγώντας το αδύνατο εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις