Λαοθάλασσα στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν πέφτει καρφίτσα» σε Θησείο και Μοναστηράκι (εικόνες)

Λαοθάλασσα στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν πέφτει καρφίτσα» σε Θησείο και Μοναστηράκι (εικόνες)

Παρά τα κλειστά καταστήματα και τον μουντό καιρό, οι Αθηναίοι δεν έχασαν την ευκαιρία και γέμισαν το ιστορικό κέντρο της πόλης όπως το Μοναστηράκι και το Θησείο. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις παρατηρήθηκε συνωστισμό ωστόσο, οι πολίτες στην πλειονότητά τους φορούσαν μάσκα.

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες, η Ερμού, το Θησείο, το Μοναστηράκι και η Πλάκα έχουν γεμίσει κόσμο που απολαμβάνει τον ανοιξιάτικο καιρό. Το γεγονός πως η αφρικανική σκόνη έχει γεμίσει τον ουρανό της Αττικής, απέτρεψε την πλειοψηφία των πολιτών να πάνε στην παραλία και έτσι για ακόμα μια ημέρα το κέντρο της πρωτεύουσας έχει την τιμητική του.

Θησείο

Οι περισσότεροι από όσους έσπευσαν για τη βόλτα τους στο κέντρο φορούν μάσκες, ωστόσο οι αποστάσεις είναι αδύνατο να κρατηθούν.

thiseio709

thiseio708

thiseio706


Μοναστηράκι

monastiraki599

monastiraki598

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις