Λαμία: Τι δήλωσε η γιατρός που... απέτρεπε τον κόσμο από το να εμβολιαστεί

Λαμία: Τι δήλωσε η γιατρός που... απέτρεπε τον κόσμο από το να εμβολιαστεί

Πανικό προκάλεσε γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο στη Λαμία το απόγευμα της Τρίτης, η οποία απέτρεπε τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Η 42χρονη γιατρός την ώρα που συμπλήρωνε το ατομικό έντυπο όσων περίμεναν για να εμβολιαστούν, έκανε ότι μπορούσε για να τους... αποτρέψει.

«Ενήργησα όχι ως επιστήμων, αλλά με βάση τη συνείδησή μου. Περιμένω τις αποφάσεις του Διοικητή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς θα αντιδράσω», δήλωσε η γιατρός για το θέμα.

Σύμφωνα με το STAR, η γιατρός είναι γυναικολόγος, επιμελήτρια Β’ και είχε προσληφθεί ως μόνιμη στο Κέντρο Υγείας Λαμίας τον περασμένο Σεπτέμβρη. Η 42χρονη έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

«Δύο, τρείς συμπολίτες μας, υπερήλικες, πάνω από 80 ετών φοβήθηκαν και έφυγαν. Με προσωπική παρέμβαση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας τους φέραμε χθες και σήμερα ώστε να συνεχίσει κανονικά η εμβολιαστική διαδικασία» είπε ο Διοικητής 5ης ΥΠΕ, κ. Φώτης Σερέτης.

Η γιατρός έχει τεθεί εκτός της εμβολιαστικής διαδικασίας, ενώ έγινε αναστολή της άσκησης των καθηκόντων της και διατάχθηκε η παραπομπή της στο πειθαρχικό συμβούλιο της πέμπτης υγειονομικής περιφέρειας.

  • ΛΑΜΙΑ
  • ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
  • ΕΜΒΟΛΙΟ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις