Φέρνουν τον Λαγό - Σε ποια φυλακή θα τον πάνε


Σήμερα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη Χρυσή Αυγή ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός σε εκτέλεση του αιτήματος έκδοσής του από τις ελληνικές..δικαστικές αρχές.
Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής θα μεταφερθεί στην Εισαγγελία Εφετών για την εκτέλεση του εις βάρος του εντάλματος.
Η μεταγωγή του σε κατάστημα κράτησης αναμένεται την Κυριακή. Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα φυλακιστεί στις φυλακές Δομοκού, όπως και τα υπόλοιπα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής, ή εάν θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, με το αιτιολογικό ότι παραμένει εν ενεργεία ευρωβουλευτής.
Ο Λαγός έχει καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών και οκτώ μήνες φυλάκιση για τη δράση του, στο πλαίσιο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις