Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών ο Λαγός - Τι... φώναξε πριν μπει στο κτίριο του Εφετείου

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών ο Λαγός - Τι... φώναξε πριν μπει στο κτίριο του Εφετείου

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, μετά την έκδοσή του από τις αρχές του Βελγίου.

Ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής της Χρυσής Γιάννης Λαγός, βρίσκεται πλέον στη χώρα μας και αναμένεται να οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης προκειμένου να εκτίσει την ποινή των 13 ετών και 8 μηνών που του επιβλήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2020 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το οποίο δίκασε την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΡΤ, στις 15:20 προσγειώθηκε το αεροσκάφος που τον μετέφερε.

Οι Αρχές εκπόνησαν ειδικό σχέδιο τόσο για τη μεταγωγή όσο και για την κράτησή του, ενώ δεν είναι γνωστό πού θα εκτίσει την ποινή του.

 Ο καταδικασμένος Γιάννης Λαγός οδηγήθηκε με βαν της αστυνομίας και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απευθείας ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, ο οποίος θα του επιδώσει φυλακτήριο ώστε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Παρών θα είναι και ο αρμόδιος για τις εκδόσεις εισαγγελικός λειτουργός προκειμένου να πιστοποιήσει ότι έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του καταδικασμένου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Λαγός αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές και σύμφωνα με πληροφορίες στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού.

Η μεταγωγή του Λαγού έγινε με κλούβα που συνοδευόταν από δύο τζιπ της Αστυνομίας και ισχυρή δύναμη.

Βγαίνοντας από το όχημα προκειμένουνα εισέλθει στο κτίριο του Εφετείου, φώναξε: «Για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αξίζει κάθε θυσία».

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  • ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις