Απίθανα ταξίδια με τραίνο | Ζιμπάμπουε – Ζάμπια

(θα είναι διαθέσιμο έως 25/6/2021)
Αυτό το νέο επεισόδιο της σειράς ταξιδεύει σε δυο χώρες της Αφρικής. Προορισμός η Ζιμπάμπουε και η Ζάμπια.
Ο Φιλίπ Γκουγκλέ θα ανακαλύψει εκεί τρένα που διατηρούν ακόμη την αρχική τους μορφή και διασχίζουν τη σαβάνα. Ο ταξιδιώτης μας, περίεργος για όλα, μεταφέρεται στην καρδιά των αφρικανικών προστατευμένων περιοχών. Στη Χουανγκέ φεύγει για σαφάρι αναζητώντας άγρια ζώα και βρίσκεται ανάμεσα σε λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις και ζέβρες.

Το ταξίδι συνεχίζεται στα σύνορα μεταξύ των δύο κρατών, που τα χωρίζουν οι περίφημοι Καταρράκτες της Βικτωρίας. Εντυπωσιακά και εξαιρετικά ορμητικά νερά, από τους πιο ωραίους και πιο μεγάλους καταρράκτες του κόσμου. Αποτελούν και την παιδική χαρά του Τομ, ενός θαρραλέου εξερευνητή που του αρέσει να κάνει μπάνιο στην κορυφή καταρρακτών. Σε ύψος πάνω από 100 μέτρα, το μπάνιο είναι ιλιγγιώδες!
Στη Ζάμπια ο Φιλίπ θα ανακαλύψει ένα φοβερό τρένο πολυτελείας: το «Royal Livingstone Express», ένα μικρό κόσμημα σε ράγες αποκλειστικά για τους λάτρεις των παλιών τρένων. Με ξύλινο διάκοσμο, γαστρονομικά γεύματα και θέα τους Καταρράκτες της Βικτωρίας, το ταξίδι είναι σκέτη μαγεία!Το άρθρο Απίθανα ταξίδια με τραίνο | Ζιμπάμπουε – Ζάμπια εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις