Οικογένεια Ντάρελ Σ4:Επ2

Διαθέσιμο έως 17/06/2021

Μια συνάντηση με τη Δάφνη οδηγεί τον Λέσλι σε σκέψεις σχετικά με την πιθανότητα να γίνει πατέρας.
Προσφέρεται να προσέξει το μωρό της για μια μέρα, και βρίσκεται αναγκασμένος να οργανώσει μια εξόρμηση για κυνήγι κατ’ απαίτηση ενός από τους φιλοξενούμενους.
Ο Γκάρι είναι κάθετα αντίθετος στην ιδέα της θανάτωσης ζώων ως σπορ. Εκείνος και η Γαλήνη κάνουν ό,τι μπορούν για να σαμποτάρουν το κυνήγι. Η Μάργκο προχωρά με τον Τεό και η Λουίζα βρίσκεται στο τέλος μιας ελαφρώς μπερδεμένης ρομαντικής σχέσης.

Σκηνοθεσία: Στιβ Μπάρον
Σενάριο: Σάιμον Νάι
Παραγωγή: Sid Gentle Films Ltd για το ITV
Παίζουν: Κίλι Χόους, Μίλο Πάρκερ, Λέσλι Καρόν, Τζος Ο’ Κόνορ, Τζέιμς Κόσμο, Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Καραμίχος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άννα Σάββα, Ντέιζι Γουότερστοουν, Κάλουμ Γούντχαουζ.Το άρθρο Οικογένεια Ντάρελ Σ4:Επ2 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις