Τα σάιτ που έκαναν τη δουλειά που ξέρουν στις απεργίες: δούλεψαν!

Και σε αυτή την απεργία το Διαδίκτυο έκανε τη «δουλειά» του: δεν απήργησε, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο ποσοστό σημαντικών, και όχι περιθωριακών, σάιτ. Αλλά και αυτά που μετείχαν στην απεργία, είχαν λίγες αναρτήσεις και όχι μόνο για τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Ενδεικτική είμαι η περίπτωση του vima.gr το οποίο μετά τις 05:29, οπότε ενημέρωνε ότι «Το vima.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ» και έως τις 22:28 είχε περίπου 20 αναρτήσεις, οι περισσότερες σχετικές με την απεργία και τους εμβολιασμούς, αλλά και μερικές ακόμα με διαφορική θεματολογία, όπως εκείνη η δημοσίευση που έχει τίτλο «Η Τουρκία έχει (και άλλους) πολλούς λόγους να ανησυχεί…»

Τα περισσότερα από τα σάιτ που μετείχαν στην απεργία –μεταξύ τους και τα αθλητικά – κάλυψαν πληροφοριακά τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπάρμπορα Κρετσίκοβα.

Με έναν διαδικτυακό περίπατο εντοπίσαμε τα σάιτ που είχαν κανονική ροή –ή σχεδόν κανονική (μερικά με λιγότερες αναρτήσεις σε σχέση με την καθημερινότητά τους). Πέρα από αυτά που αναφέρουμε πιο κάτω, ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα που δούλεψαν, αλλά δε έτυχε να τα εντοπίσουμε: 

skai.gr, protothema.gr, iefimerida.gr, kathimerini.gr. nwesit.gr, newsbeast.gr, newsbomb.gr, zougla.gr, lifo.gr, athensvoice.gr, newsbreak.gr, sputniknews.gr, cnn.gr.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις