Λαϊκό Νοσοκομείο: Αφαιρέθηκε γυψοσανίδα και... αποκαλύφθηκαν 18 κλεμμένα πορτοφόλια (βίντεο)

Λαϊκό Νοσοκομείο: Αφαιρέθηκε γυψοσανίδα και... αποκαλύφθηκαν 18 κλεμμένα πορτοφόλια (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχαν πολλές κλοπές πορτοφολιών, μετά την αποκάλυψη μιας κρυψώνας μέσα στις τουαλέτες του νοσοκομείου. 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους εργάτες στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όταν αποκάλυψαν μέσα σε γυψοσανίδα ότι υπήρχαν πολλά πορτοφόλια από κλοπές. Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε μια κρυψώνας μέσα στις τουαλέτες του νοσοκομείου. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στις τουαλέτες, άγνωστοι χρησιμοποιούσαν ως κρυψώνα την ψευδοροφή του κτιρίου.

Ειδικότερα, αποκαλύφθηκαν 18 πορτοφόλια από νοσηλευόμενους ή επισκέπτες του νοσοκομείου, με έγγραφα αλλά χωρίς χρήματα, τα οποία πιθανόν οι δράστες να τα έκρυβαν εκεί, με σκοπό να αποφύγουν τον εντοπισμό τους σε ενδεχόμενο έλεγχο.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις