Η πρώτη αγκαλιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη στα social media (εικόνα)

Η πρώτη αγκαλιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη στα social media (εικόνα)

Mια... τρυφερή φωτογραφία ανάβασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τη Μαρία Σάκκαρη μετά τον ημιτελικό του Roland Garros.

Την πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη μετά τον ημιτελικό του Roland Garros δημοσίευσε ο γιος του Πρωθυπουργού στο instagram.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στη συγκλονιστική της προσπάθεια μέχρι και τον ημιτελικό του Roland Garros και ο γιος του Πρωθυπουργού ανάρτησε, μάλιστα, την πρώτη τους φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο instagram, μετά την προσπάθεια της Ελληνίδας τενίστριας στα γαλλικό Open.

«Forehand to forehand παιδί μου», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τους δυο του αγκαλιά. Σημειώνεται ότι οι δύο νέοι βρίσκονται σε σχέση τους τελευταίους μήνες, με τον Κωνσταντίνο να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του στη μεγάλη της στιγμή στο συγκεκριμένο τουρνουά Grand Slam.

Δείτε την φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη

 

mitsotakis sakkari fetografia instagram

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις