Μέγα-Πυρκαγιές: Ερευνώντας μια Παγκόσμια Απειλή | Επ2

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής 2020.

Σε όλο τον κόσμο, μεγάλες πυρκαγιές καταστρέφουν τα δάση μας. Κάθε χρόνο, 35 εκατομμύρια στρέμματα , έξι φορές η έκταση της Γαλλίας, γίνονται στάχτη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η εποχή των πυρκαγιών διαρκεί δύο φορές περισσότερο από μια γενιά , και η καμένη επιφάνεια έχει τριπλασιαστεί .

Τα δάση της Γης καίγονται, απειλώντας τα σπίτια και τις ζωές μας, το κλίμα και το μέλλον μας.

Το ντοκιμαντέρ ταξιδεύει στην Ευρώπη, την Αμερική, τον Καναδά και την Ινδονησία όπου μια διεθνή κοινότητα από επιστήμονες, πυροσβέστες και ειδικούς επιχειρούν να κατανοήσουν γιατί οι δασικές πυρκαγιές έχουν γίνει ανεξέλεγκτες και πώς μπορούμε να προστατευτούμε από αυτές. Ποια μέτρα πρέπει να παρθούν για να μη γίνουν οριστικά στάχτη οι πόλεις και τα δάση μας;

(Διαθέσιμο έως 25/06/2021)Το άρθρο Μέγα-Πυρκαγιές: Ερευνώντας μια Παγκόσμια Απειλή | Επ2 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις