Ελένη Καστάνη: Δεν έχω πια προτάσεις για σίριαλ

Ελένη Καστάνη: Δεν έχω πια προτάσεις για σίριαλ

Στον καναπέ «Dot.» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο της, αλλά και για τις φιλίες που δεν απέκτησε ποτέ από τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Δεν έχω επαφές και φιλίες με ανθρώπους του χώρου. Ένα περίεργο πράγμα. Από τότε που γέννησα το παιδί μου, κάνω τη δουλειά μου φανατικά και μετά τρέχω στο σπίτι. Εσκεμμένα δεν έκανα φιλίες από το θέατρο. Είναι ένας τρόπος να αποτοξινώνομαι. Ασχολούμαι με τα οικιακά και φροντίζω τη μητέρα και το παιδί μου. Πάντα ήμουν τέτοιος άνθρωπος. Κι όποιος έχει πρόβλημα σε εμένα θα τρέξει».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της πανδημίας τονίζοντας ότι «έκατσα αρκετά σπίτι και ασχολήθηκα με τον εαυτό μου, όχι εμφανισιακά αλλά με την υγεία μου. Πλέον περπατάω καθημερινά. Επίσης, είδα αρκετή τηλεόραση και μαγείρεψα πολλά. Πήγαινα λαϊκή με γάντια και διπλή μάσκα».

Τέλος, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά δρώμενα, αναφέρθηκε στο «Survivor» και τόνισε πως μετά χαράς θα δήλωνε συμμετοχή αν έφτιαχναν έναν κύκλο με… μεγαλύτερης ηλικίας διαγωνιζόμενους. «Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και έχω μία λατρεία στον στίβο. Είμαι και Κριός στο ζώδιο» είπε χαριτολογώντας.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις